Јас мислам да почнеш ти да плетеш, а мене мајка ми да ме научи да шијам и бизнос да праиме, ти ќебенца јас постелнини,изгор бре луѓе цениве, ја претераа, а знаат дека за бебе ЌЕ СЕ КУПИ нели....
180 мислам беше едно за 100х100 требаат 5 ,толкаво е и моето. Значи 900,значи машала маржа хахах Можи ,замисли бебешко 1500 ами големо да напрам 6000
Пижамки и многу чорапи. Мака имаме со чорапите, многу лесно ги собува и ги губиме.. Едвај неколку пара склопувам и ретко да погодам некои што стегаат. Купувам високи чорапи со стегнст ластик за да не ги собува. Се надевам од овие 6 пара ќе се погодат некои такви.
Затоа не купувам чорапи, малиов по цел ден и ноќе е бос Еве сега во кола се возиме, тој е во транспортер бос и покриен спие. Имам еден-два пара само за надвор кога го шетам со количка.
Аа кај нас слабо е греењето.. А и не може бос да спие, се скокотка и се буди. А и на дубак е преку ден и студен е подот некогаш и по два пара му облекувам..
Немој 2 пара, не го учи толку на топло. Ќе приметиш ако се ладни стапалцата и умирисани може да му е жешко и да се поти и полошо правиш. Мојата е цел ден на под или без чорапи или со мн тенки, хулахопки не облекло до сега а ја шетам цело време надвор. Ние сме со отворен прозор и пак на земја
Да, сами. Ама го гледаат по слики дека по цел ден е бос по дома, како и долу на подлога кога си игра и не коментираат. Само тренинг на мајки, свекрви е спасот Осе, тренинг Да научат дали имаат право да се мешаат во нешто или не.