Има 50 % попуст, по 120-30 се бодиња, за 2300 сите работи ги зедов. Само белите обични не беа на попуст. @Butterfly1107 Не ги купив во Скопје. Инаку и моиве се поголеми, 80 и 86 зедов, за сега и за во лето. Јас па тренерчиња не најдов, сè беа мали бројчиња.
Не ќе да е од наутот таа реакција, нешто друго е, ама не би знаела да кажам. Паузирај со него, дај пак после некоја недела, и ќе видиш. Ако пак се нафрла вака, тогаш може им некаква контаминација. Каков наут даде? Иначе, атопичен дерматит може да се појави и покасно, не мора околу 3-4 месец како што е кај повеќето. Кај моево се појави некаде кај 8 месец, иако и пред тоа имаше сува кожа, лишаи и активни места се појавија тогаш, баш на грбот. Ама не можам со сигурност да тврдам дека кај твоево е истото. Лекар да го види најарно.
Ќе пробам ако има кај нас, само нека помине некое време. Заради железото најмногу дадов инаку воопшто не ми беше на листа.
Ја гледам на фб и и се мерачам и јас. Убав е материјалот? И патентите дали убаво се затвораат/отвораат?
Три дена му давав лешник и ништо не се појави. Три саати после наутот го видов грбчето. Помислив и јас на тоа, како и да е прекинав и со двете, па по некое време ќе тестирам пак.