И за тоа има објаснување, не ми текнува што ми кажа, а баш му реков како ние еве со чорапи и со патики сме. Баш прашај го ако сакаш, заборавив кое му беше објаснувањето. За татко му и мене ми спомна, тоа му е под дифолт муабет На моево нозе и стапала не му се гледаат кога шетаме за да ми е битно какви чевли носи, патики или чизми Ако е потопло како завчера, во количка е со тенка вреќа за количка и му е до половината, а ако е студено, тогаш со дебела зимска. Нагоре му се гледаат јакната, капчето и ракавиците.
Јасно ми е, сигурно штом дава такви совети не е од памет ама цело време ќе мислам дека му е ладно да го оставам босо, ќе видиме сега на втора контрола може ќе ме кара минатиот пат ме искара памучно капче што имаше сега незнам
преслатки! ако не грешам, ги имаш нарачано онлајн ама не ми текнува кај ги гледав слични/исти јас.. брзо ти стигнаа?
@CareTee @Naatashka123 @Bicka77 Како што кажа @Iva Mitrevski , порачани се од PatPat. Ми стигнаа за 3 недели во Шведска од денот на порачување. Пошто кинеско, немам големи очекувања од квалитетот, но еве 3 пат порачувам и до сега се било океј, ниту се собрало ниту развлекло при перење.