Јас имам порачувано од нив, цените им се со вклучена испорака, фини се дечките, до врата ми ги носат, мислам дека се маж и жена. Конкретно за овие бодиња незнам, имам нарачувано од Некст и ХМ и сум презадоволна од се. Видов и бодиња со краток ракав 7+1 за 1000 денари ако не сум грешка, што е ептен ефтино.
ирена претходно имам пишувано за примарк бодињата се супер..матрејалот им е памук 100%..не се развлекоа..ги перам на 60 со предпрање, на 90...не мрднаа значи...имав порачано и кратки и долги ...сега пак порачав за новата зимска сезона...нема да погрешите!
Фала поубави да си купите Продавницата се вика Ѕвончица и се наоѓа во ТЦ Беверли на приземје наспроти наплатната рампа, 1590 ден. Ја има и на фб можеш да ја најдеш.
Vas gledav vakov na Aliexpress i sakav da si poracam Zasto imam samo jaki svetla vo spalna.. ili e svetlo epten ili temnica
Ели врекичката е од Примарк е купена.Исто и трите шпихозни на првата слика(тие што пишав дека одат три во комплет).Види контактирај ги на фб линкот што ти го оставив вчера,што имаат за продажба и како би можела да си порачаш Сега гледав дали може онлине директно од страната да се пазарува со испорака до Македонија и не најдов
Eve nie denes so shto go podnovivme buceto. Prvo neshto kupeno za bebcheto i ne mozham da mu se iznagledam cel den si go galkam duksercheto mekano
Барав, немаат сеуште. Ми нудат кебенце со нитни што се прави како вреќа. Такво едно си земав. Сакам и класична вреќа да си најдам и за поголемко ко ќе биде. Може ќе донесат зимава.
Ja zemamvme ovaa kadicka na lorelli od babyblu navistina se iznaslusav pofalbi od 0 mesecu moze da se koristi bebeto e legnato a potoa moze i do tri godinki sedejki da se banja. mnogu e stabilna i visinata e navistina odlicna koga se zavrsi so banjanjeto ima ispusten ventil se trgna i vodata istekuva