Ги зедов од Бети - Аптека Полин во Лисиче, само таму успеав да ги најдам. Ако ги нема во Еурофарм, еве ти број јави се и прашај дали уште ги имаат, имаат опција и со достава 075/448-075 Булевар Видое Смилевски Бато 9/1-8, Ново Лисиче
Леле фала ти Ќе чекам маж шо ќе направи на пауза од работа да ми каже, ако не најде, Полин е супер опција, воопшто не ми е далеку
Моја препорака е ехо на колкчиња да направиш и да си на чисто. И јас ги купив тие пелените од Полин и само еднаш му ги ставив на синко 2мин, ми беше жал таков да го гледам. После една недела на преглед кај Антоние ни рекоа нема потреба од широк повој. Знам дека скоро сите ортопеди препорачуваат широк повој, а никој не ги погледнува на ехо.
Препораката дојде после направено ехо. Аголот на едното колкче е доста поголем. 65 мислам беше а рекоа до 50 дека е ок.
@Bella_Stella преубави мама, со здравје да ги носите. ❤️ Лепотанот спремен за дотерување и шетање. Оф топик за широкиот повој
MKD 100.76 19%OFF | 2pcs/set Cute Newborn Angel Feather Wings with Baby Girl Rose Flower Headband Hair Accessories for Infant Photography Props https://a.aliexpress.com/_mrinbt1
Одамна не сум постирала, а добивме ептен ствари периодов, маж секој втор ден иде дома до поклонче од некој што му однел на работа Еве ова стигна денес, за неколку месеци од сега е (за во градинка као), ама сакав да споделам, преубави ми се