Ич не ми текнува кој пишуваше дека не се исти и дека тие со зелено биле подебели, покрути, така нешто. Си ги користела и едните и другите?
Можеби мислат на Натуре. Тие се зелени пакувања. Можеби се малку покрути, ама се ок. И не се шарени. Барем поголемите броеви.
Овие на двете слики се премиум. Тие другите се натур и така се означени на амбалажата. Тие се крути ептен
Не ми се ризикуваше од интернет страна а имав сличен бележано одамна, и денес кога го видов одма го земав од бутик, од мојот град. Фала ти, поубав да си купиш.
И јас сакав еден од интернет страна но што викаш ризик е, и се мислам уште а и од 0-3 месеци е и мислам големо ќе и биде за од болница Фала ти
Јас направив нарачка на 17ти, сеуште не се стигнати, претходно за 10-12 дена ми стигна не знам точно. Јас се заљубив во едни чизмички ама не ни знаев кое бројче да му земам за следната зима кога ќе оди, а и ретко пуштаа по некој број па на крај реков да порачам по нешто што се уште имаше бидејќи одеа како алва, не можев веќе да чекам за нив.
Е многу е сладок комплетот, се топам од облеката за девојчиња, а за маже треба да купувам. Има ли вакви машки негде бе луѓе? Од кој град и бутик ако не е тајна, може ни е блиску.
Фала женче. Од шо сум како маѓепсана од се што е преслатко и што не смеам многу да стојам, одам, гледам набрзина и грабам по што сум испаднала. Ако сакаш следен пат ќе ти сликам машки сетови. Од Неготино, бутик Смајли, преубава роба имаат, штета мислам онлајн ме работат.
Потврдувам за бутиков , прекрасни работи имаат , објавуват нешто и на фб , инстгр , аа незнам не памтам дали вршат нарачки , мислам дека да .. Има и за машко предобри на бебуш кај мене му земав мн типски блузичиња и ќебенце зедов од таму и др раб и цените им се добри
И јас потврдувам за Смајли,има добри ствари,вреди да се отиде на шопинг,еден куп работи имам купувано од таму
На интернет странава baby shopp има преубави комплети и за машко и за девојче. Јас си имам одбрано за мојата девојка, но немам нарачано. За квалитет неможам да кажам
Jas imam naracuvano nekoi od kompletite se pre mali ima eden niednas ne uspea da go oblece moeto bebe ...
Е од овие комплети зедов јас, само друга продавница. За што служи тоа белото претенко? И види бодито, за преку глава е со мн мал отвор, без копчиња или шлиц на раменцата. Многу тешко да го облечеш на мало бебе. На ова внимавајте кога нарачувате.
Јас од Кав одам таму за да купам тука не ни шетам мн и за поклон и за малата многу често фустанчиња , сукњи а сега и за бебуш .. И врабптените се мнпгу фини услужни , и ваучер даваа на сметка над 1500ден..