Да ве прашам , после бројче 50ка , 56ка иде ? Само јас ли сум во заблуда дека бројче 52 постои, бидејќи логично ми е да постои затоа што повеќето бебиња се раѓаат околу 50 см. Иако не можам ништо и никаде да најдам 52 број
А јас трудна купување 0 на Окаиди. Сам себе убијал си направив Ептен минијатурни,нз што сум мислела тогаш.Едвај по еднаш ги облеков.
.[/QUOTE] Имам јас 52 до 56, 0-1 месец на Ваикики. Следното е 0-3 56-62 и има разлика помало е првото.
Имам јас 52 до 56, 0-1 месец на Ваикики. Следното е 0-3 56-62 и има разлика помало е првото.[/QUOTE] Има многу разлика од бројчињата 0-3 , и 0-1.Моментално користиме најмали , но гледам почнаа да и стануваат мали на девојкава, а 56ки а и 0-3 се големи.Така да , бројче измеѓу и те како ми треба Ќе почнам да барам во малите алиштенца од син ми, се си мислам 52ки имам купувано ама може и да не
Има многу разлика од бројчињата 0-3 , и 0-1.Моментално користиме најмали , но гледам почнаа да и стануваат мали на девојкава, а 56ки а и 0-3 се големи.Така да , бројче измеѓу и те како ми треба Ќе почнам да барам во малите алиштенца од син ми, се си мислам 52ки имам купувано ама може и да не [/QUOTE] Тогаш се тие 0-1 што си ги имала
Ако мислиш на патиките со тврд ѓон најмало што му имам купено е 19ка. Инаку, за бебиња од оние меките има и помалечки.
Да, сега гледам дека има 16ка за 0-3 месеци. Јас нарачав од странство 19ка за 9-12 месеци и таман му се ептен. Едвај му ги облекувам сега страв ми е да не му ја стиснам ногата, а 16ка можам да замислам колку е мала.
Сликиве се лоши,такво ми е светлото во спална,не можев да ги м'кнам во дневна Од Тритекс тие со сиво и бело мислам беа машки или можеби имаат неутрална линија не знсм,ама пресмачено ми е од розово и си зедов. Последното парче е од посебно значење за мене,си го купив пред првото инвитро кое беше неуспешно и се зареков дека во тоа ќе вадам бебе од болница,можеби топло ќе е е за него ама ќе видиме,здравје.