Мајки тетриве ќе ги има од утре во Стокомак. Потврдувам дека се многу квалитетни а и цената им е топ.
Да, ги видов на летокот. Мене рано ми е, ама можам барем едно паковање да земам. Може ќе ми се смеете, но за над памперс се користат ?стварно не знам сега како е. А гледам и боденца има, би требало да се убави, горе се без копченца ама како широчки ми изгледаат во вратчето.
Се моли другарката @Panovic да каже ако дознае дека донеле во Тритекс во Струга нови бројчиња, таа минатиот пат ме ,,зезна".
Вчера ми пристигна првата од три нарачки од Зара. За синко од тоа што беше на sale ова успејав да го испазарам. Тренерчињата не се плишани,9-12м се ама сега ќе му се точни (бебе е 8м). Имаше по нешто за дада и мама. Едвај чекам и др да ми пристигнат. Ова Зарава која зараза ми стана .
Истото го имав, бебе се роди ноември, ама зима како оваа и само еднаш му го облеков за надвор, повеќе од мерак, него ли од ладно Облечи го на бебе само за слика Што плиш изнакупив јас, некои не ги ни облече, сега знам дека и плиш и бебе не идат заедно Што не кажеш дека најубавата си ја купила, жолтка
Ова не е од Нег, мама ми ги зема овие работи. Фала ти, сетот е сон, премек и плус 62ка е, ќе си го изнаносе.
Не се од Македонија Малта сум јас тука ги зедов Односно се ми е подарок-ова е од тетка ми До сега искрено ништо и немам купено се е подарок