Мене термин ми е средина на јули. Земав 7 боденца 0-3 и 7 со величина 3-6. Мислам дека е во ред. Еве многу помага и оваа табела што ја има на самите боденца, месеците кореспондираат со килограмите на бебушот Можеби ќе докупам понатаму уште неколку за 0-3 месеци за да имам отприлика 10тина со кратки ракавчиња и неколку со долги
по колку пари се вреќите таму знаеш да ми кажеш? И пошто често нарачуваш од бебе хоум, дали имаш искуство со нивните вреќички?
Во Ситник околу 1000 беше лани есента. Немам искуство со вреќичките од Бебе Хоум, а и не сум ги видела во живо, зимава на КикаБу ги користев.
Vo struzanka gi ima i vo sitnik ovie spihozni,i nie gi iskorostivme mnogu prvite 3 meseci,sega mu kupuvam dvodelni pizamki od istiot materijal i so istite dezeni gi ima,a i ne se skapi okolu 300 denari bea
Од Ситник ја зедов вреќичката околу 1000 ден беше, Оли немаше други шари и бои, иначе и јас уште една би земала, пред месец дена ја зедов, многу е убава, памучна и нежна, не е многу дебела, таман. @tari
Да, нема други дезени, но не би ми пречело иста да земам, баш ни се погоди и за менување полесно ќе ми е отколку да сушам една.
Такви имам земено од Бисер. Значи ако влагаш во бисер од кај Силбо, влагаш внатре во средината и таму има скали, од десната страна на скалите има огромна продавница за постелнини, перници и бебешки работи. Плус можеш и во стружанка да прашаш и таму ги гледав. Едит: тек сеа видов дека ти одговориле
[QUOTE="thelittle17, post: 5491406, Види го прикачениот фајл 669631 [/QUOTE] Од каде е врекичката за спиење?
Супер девојки, фала ви на одговприте, обавезно идам Бисер и неколку Стружанки оти ептен ми се закон шпихозните, а и штом се околу 300 денари, не се скапи ич.