Да не виде случајно дали се ок оградиците со постелнина од Ситник? Ми излегоа денес на инста, ептен се убави вака на лик ама ефтино ми дојде за 2500 и постелнини плус јорган и перниче плус оградици па си викам да не се крш квалитет..
@mimi6 @mar3q Имаат повеќе продавници, јас од ГТЦ доле во подрум ја земав, одма до Стружанка. На секоја вреќичка си има бројче, има и малечки за новороденчиња, оваа беше до кај 18 месеци мислам, не сум сигурна, ама може веќе чим има 5 месеци да си спие комотно, според тоа што имам изначитано периодов за вреќи и ќебиња, што е побезбедно... дефинитвно е подобро вреќичка уште од сам почеток. @mamaJana Не ги видов постелнините со оградици, затоа што веќе од друго место си порачав. Ама верувам дека се добри и квалитетни како и останатите работи, имам многу работи од кај нив земено, и за мене, и сум многу задоволна.
Леле предобри им се работите , многу убави модели имаат и премеки малата ги изнаносува . Сега имам и за бебуш нешто од таму ама боденцата ми се Нај толку мекани удобни за ништо не ги мењам
Јас имам од тие од 2500 со плетенка што се... од перничината и плетенката презадоволна...има и чаршав со ластик онака не е лош,стандард,перничето е рамно,ни 1цм подигнато повеќе го ставам да не поврати директ на чаршав, јорганчето и тоа онака, тенко е, не е ништо посебно меко ама за тие пари се топ
Последниве 6 страни сте страшно безобразни со преслатки работи за девојчиња. Ке ја напуштам темава бидејќи ке ме натерате за едно 10 години да си ја пробам третата среќа за девојче. Не е нормално колку се убави
Да. Имаат најквалитетни материјали и најубави модели. H&M и C&А се гола вода во квалитет во споредба со нив а цените им се поскапи. Нам ни е омилен .
Ако случајно порачаш да ми кажеш како ќе се погоди. И јас го меркам, па тамам ќе ми кажеш дали е убаво додека стигнам и јас на ред.
Ќе му купам здравје обавезно.. од кога почна со рацете да мавта на спиење јас него покривам цел стално до стомак и толку..2 пати се давеше со ќебето на лице...ова е и топло, практично и сигурно..со здравје да ги носи работите и фала
Еве постелнина од Ситник, и плус има чаршав со ластик за душекот што не го сликав и вреќа голема за перење во перална. Тенки се ама таман за сега на пролет се, јас сум задоволна. Сакав поедноставно без оградици, само некое перниче, а плетенките стварно ми се преубави. Имаш сетови и со оградици, пиши им ќе ти пратат слики од се, многу се услужливи. Сетот е 2500 ден, баш вчера ми ги донесе мажот.
Ептен е убава, со здравје да се користи Деновиве ќе одам Охрид ќе си ја земам и јас но таа со коли или со мечето. Фала многу што сподели
@dunika Да не зеде масичка за малата? Ти ме прашуваше и имам апдејт за масичката со активности. Малиот ептен си игра со неа. Се исправа, врти и чачка на неа, тропа, ја дрпа, ја влече, стиска музика, врти на вртелешките, баш се занимава. Стои, седи или клекнува до неа, се движи околу. Ќе отползи до нешто друго, па пак ќе и' се врати. Среќа не сум ја купила џабе
Bas sinoka pokazuvav na maz mi, sakav da poračam ama ne znaev dali se ubavi, vaka na slika a epten se ubavi. Samo sakam druga boja se nadevam imaat. Bas Sega ke im pisam. Isto na edna strana Linetex ima mnogu ubavi pletenki, ama mislam ne e vo Mk, poračala li nekoja zenička?