Многу многу играчки за божиќ и за роденден ама ќе пукнам што неможам да и ги дадам одма. Ова е навистина предизвик.
Пу, пу, машала сите работи се многу убави. Колку се малечки и слатки. Кај што ги гледам сликите и јас посакувам бебе.
Ние вчера си купивме количка.Баравме сиво со зелена и таман да ни ја отворат да ја видиме исадна виолетова со сиво.така да се одлучивме за тиркизна.
И мене многу ми се допага, ама се си велам ке е после НГ. Па затоа не ни купувам. Ама ако не изненади ке и речам на мама обавезно да тркне да ми земе.
И јас баш на тоа си помислив, но многу ни се допаднаа и мене и на мм. Се надевам ќе успееме барем да му ги облечеме колку меракот да ни помине. Денес ми дојде и една идеа. Да го облечиме, да извадиме слики од малечкиот Дедо Мраз нешто слично на честитка да направиме и да испратиме на баба и дедо
Уште еден скафандер и бањарка. Сега имаме 3 скафандери Прашав и на др место ама да прашам и тука. Слинг марама имам видено некој низ продавниците? Нешто вакво барам
еве ме и мене со шопингот за синко имам за купување уште многу ама почнувам полека да се спремам...зима доаѓа
морав уште еднаш да прикачам неколку сликички... Инаку мајки сакав да ве прашам каде да најдам убава вреќа за спиење со долги ракави?
Заборавив да го сликам а го ставив на перење денеска, пешкирче Мики маус од Џамбо. Ќе го сликам и ќе го постирам.
Со здравје да си го носи А мене ме израдува што уште истиот модел го прават, син ми вакво имаше пред 11 години