Мислам попустите се завршени. Ваикики и без попуст имаат добри цени, можеш таму да видиш. Шпикозни во стружанка има топ и сеа се на попуст 150ден. Она tiny baby на фб, има бодиња 7 по 1100 и се топ!
Baby shopp онлајн продавница на фб/инстаграм, 350 ден. Многу се услужливи, вчера го порачав комплетчето, денес стигна.
Ептен брзо, и јас се изненадив. Ми рекоа ден-два, искрено очекував дури од понеделник, а денес веќе ми стигнаа.
Кога ги купував беа по 250ден и баш пред некој ден ги дискутиравме тука, колку се убави, квалитетен памук и тенки таман сеа за пролет со боди одоздола.
И јас не сум задоволна. Комплетчето и некако го износевме ама шпикозните криви, како торба и беа, нз, некој крут памук
Тие од првата слика фустанчињата се за летово, али вака на лик не видов нешто да стрчи или сл. А втората слика, се комплети шпихозни за новороденче. Препре добри. Дводелните максимално ги искористивме, еве и внуката ги носеше и не се мрднати. Ќебенцето ептен ми се погоди, дупло памучно солидна големина. Памукот Јас до сега сум задоволна. Може имаат некои со пропусти, али вака барем мн услужливи и брзи А и цените им се океј
Не, баш убаво ги прегледав ради цената не очекував којзнае што, ама искрено јас сум позитивно изненадена. Инаку страната е baby shopp, има уште една baby shop, не се истите. Не знам @LivingGlam дали на истата мислела. https://www.instagram.com/babyshopp.mk/
Јас имам земено бебешки комплет од тие големите и уште неколку ствари, мене ми се погодија одлични бебе ги изнаноси, брзо ги испорачуваат и добра комуникација имаат.