Јас го купив жолтото за излегување од болница, сега извадија и портокалово преубави. Од комплетите од Би органик зедов три и два од Baby shop. Baby shop е 0-3м а се помали од 0-1 од Би органик. Квалитетот е неспоредлив, ама и цената е многу различна..
MKD 72.86 33%OFF | Baby Hat Girls Bows Turban Hats Infant Photography Props Cotton Kids Beanie Baby Cap Accessories Children Hats https://a.aliexpress.com/_mMqF54F Повели
стаса нарачката Еднната блуска по грешка ептен голема сум ја порачала ама вака мислам не сум погрешила со величините да видиме како ќе е кога ке исперам
@IRBBB јас имам интересни работи до сега купено од Ваикики за други бебиња од кај нас зборам. А имам купено летово кога де породи моја другарка од Ринас Оутлетот на Зара за мн придтапна цена мн јаки за машко. Гледам мн нарачуваат некако од H&M не знам само како. Ама сега немам отидено никаде и не би идела у класични за бебиња продавници од причина што кога сум била увек за најмали имало само розеви или плави. Гледам јас на тоа МuppetKids и Baby Shopp имаат модели од Pat Pat, имаат едно баш го видов јас го добив црно е пишува Miniboss и неколку ми фатија око од таму. А инаку ја наменски креветче му направив оние дрвенине бели со мече веќе неможам да ги гледам и комодите за предоблекување. Купувавме за сите бебиња такви и сега реков за моето нешто штосно ќе правам и така сега му испонаправив кога ќе ги склопиме ќе ви пуштам слики
Овие работи се најубави за излегување од болница, мекани се и ќе му е пријатно на бебе, за кое и да се одлучиш нема да згрешиш. Јас го изнесов во слично како првото
Јас и за ќерка ми имав купено слично, не ми се најубави, пижама стил се, ама жал ми е бебе да го ставам во нешто што би било помалку удобно од ова.
Па да ама реално јас би избрала да му е поудобно на бебето, секако никој не го гледа во што е облечено. Сигурно нема да ставам машни глупости, има време кога ќе се дотерува
Кога ќе ми текне колку се замарав во што ќе го изнесам Сега ги читам новите мамички, сакам да им пишам ама знам џабе ќе биде. И мене некој да ми зборел тогаш немало да послушам. Го облековме, само се сликавме пред болница и дома. Дома одма го пресоблеков зашто топло му беше и заспа Толку беше дотеран. Е би било забавно да се родеше на некој интересен ден како 1 април, па да му ставам некоја маска или за Нова година на пример, бев во болница и едно бебенце го извадија како дедо Мраз. Преслатко
Јас нешто не се замарав, ниту комплет купив, а не дека не гледав, но не се оптеретував со тоа. Не беше дотран. Си викав кратко е тоа и само дома да си дојдеме. Од возбуда и збунетост, не се ни сликавме пред болница Го облеков во бело боди на преклоп со куси ракави и бели шпикозни со мали слончиња, кои не беа комплет. За покривање имав претенка памучна прекривка. Сигурно се сеќаваш дека беше топло тие денови, јас по маица со куси си отидов. Во последен момент одлучив овие шпикозни да ги спакувам (бр. 50) за мм да ги донесе кога ќе доаѓа по нас.
Исто Од мерак и купив фустанче од Chicco, сандалчиња и трака. Дојде мм сам, ме зема, јас едвај стоев, дома дојдовме и ја преслеков. Неколку слики за спомен ама муабетот ми е никој не ја виде, може дека корона. Ама пак меракот е голем