Se javiv kaj gazdata pred nekoj den, onoj dukan sto e vo kumanovo... Bas ova modelce mi se dopaga i sum so namera da go zemam. Me informirase deka e 9500 ili 9800. Ne me fakaj za zbor ne e poveke od 10000, bez dusek ti velam. Koleska go koristi i mi go preporaca tokmu ova, prezadovolna e.
Машала ценава како за монтажно креветче. Незнам по што е различно креветчево од останатите модели, но еве двете погледнете ги моделите на Cangaroo во Локо Кроко кои не се повеќе од 5000ден https://www.facebook.com/media/set/?set=a.754432881367534.1073741895.433696006774558&type=3
Колку е комплетчето капче, шалче и ракавички од венице. Баш го гледав на излог ама не влегов да прашам.
Go kupivme bez malku 10 000 vo 2013, vtoro dete spie vo nego. Najtoplobgo preporacuvam! Mnogu se razlikuva od ostanatite montazni krevetcinja! Materijalite, zavrsnata obrabotka, doagja so trista dodatoci, ima lulaska sistem, i mnogu drugi raboti. Imam uste edno sto go koristime kako ogradica, i te kako e pozanikade.
@slobodka и @elena.mak Ви благодарам најмногу за Вашите одговори Можеби е поскапо за разлика од другите монтажни креветчиња, но ми изгледа доста поквалитетно во што Елена ме убеди од сопствено искуство . Дефинитивно ќе го земам тоа со зеленко што е, некако ми е најнеутрално. Поздравче и убав ден
Е и мене колешката ме убедува дека е доста квалитетно и дека е премногу задоволна. Токму затоа и јас најверојатно баш тоа ќе го земам.
Ги имам истиве бодиња,и дезенот исти.Меки,памучни...Пери-носи што би се рекло.Екстра се.Јас сум задоволна мн.
Da da imam eden kup od ovie so slikice kocka mala sto ima na niv, po kratki i po dolgi, extra se samo sto baba ovie sto ni gi kupila sega ni se taman bas, pa kje vidime kolku kje gi ponosi