Фала мами, поубави да си купите. ❤️ Ромперките 3-6 ги зедов, а во Битола имаше и 1-3. Шихозните и комплетчето ги зедов од продавница за деца во Битола. Еве линк од бутикот, прашај дали прават и онлајн нарачки. https://www.facebook.com/Barbie-Ken-БУТИК-1528453970777644/
Фала ти, ќе им пишам . Епа тогаш ќе си ги побарам низ градовиве, ваљда ќе ги најдам . Тоа првото го немаше во Сити мол, ама сите ми се слатки, сите ги сакам .
Тоа првото исто е од овој бутиков линк шо ти пуштив, не е од ваикики. Во ваикики со кратки беа второто и третото и имаше комплетче едно со кратки ракавчиња и долги пантолонки, ама немаше бројче.
Јас па по дифолт дека другите две од Ваикики, си помислив и то дека е. Ништо, идам да си пробам среќа на фб .
Вчера бев во Ваикики кај нас во Ох ништо немаше бе значи најкатастрофа се! Утре напаѓам во Струга,ни едно фустанче немам за момава,0 избор,треба да се заангажирам посериозно.
Битола. @0ли бт за машки бебиња имаше нова работи, во женскиот дел ич не видов, ама би требало и таму да има.
Мислам дека не читаат па предлог даваме онлајн нека направат една страна waikiki. Јас секако ке сум на листа на чекање таква ми е среќата. Но ке зграбиме нешто. Ајде waikiki помисли на нас.