Јас вчера бев во џамбо, за бебиња немаше нешто интересно а и немаше многу избор.Повеќе имаше за поголеми деца и за возрасни
Нашето не е од Македонија купено, ама бидејќи повеќе членки рекоа дека го имаат истото, ако го имаат купено кај нас, ќе кажат од каде точно. Го има на Амазон за нарачка, ако имаат достава Амазон кај нас.
Можеби не е за тука, ама поактивна е темава. Дали го има некој ова коритце за бебе и дали е квалитетна пластиката?
Мами, јас имам чувство дека немам доволно купено а исто си велам да не се трупам беспотребно прв пат ми е немам осет, а и пусти мерак
А јас гледајќи ги сликиве баш си викам леле колку многу ствари се надевам дека се со различни бројчиња
Да со различни се земав и најмали и 0-3 и 3-6. Најмногу за 0-3. Ништо чудно и нешто да не се облече Фала сите се различни фирми ( купував во Marshall's и Burlington Америка)
Така е на почеток. Кога ке видиш колку брзо расте, ке прикочиш. А можеби и нема. Мене не ми дојде памет.
Не дека немам од првото, нова ни е постелнината ама сакав и за бато да е нова, со желба да спие во креветче а не како бато. Преубава изработка, преубави материјали, перам и пакувам пак во кеса, има уште 2 месеци до крај