Гледам сите се подновувате со чизмички. Ајде ако може совет за избор чизми за баткото. Од каде ги купивте?
outletot na fashion group vo gtc... Imaat lanski modeliod nivnite brendovi... Na kutijata imase cena 5000(lani tolku bile-ludoooo) a sega gi plativ 2500. E sea lanski model, mozebi na mojot 22mesecen sin mu menuva no ke se zadovoli so toa vo prodavnicata vo city mall e poskapicko nego vamu
Го направивме сефтето, првото пазарење за нашето малечко сонценце! За почеток купивме бањарка, боди и шпилхозни
Хаха мојот син има 23 месеци и така да не разбира дали е лански или сегашен модел битно ептен им се убави влошките внатре и квалитетни се на Геокс али не знаев кај ги има за да му купев сега кога веќе си имам информација ќе го подновиме господинот
Тоа најлево претпоставувам е она што се става парче овошје внатре и да си шмука. Не му го знам името. Поискусните мамички да споделат искуство за него и јас го меркав, ама незнам дали вреди. Моја другарка не го бендиса, вика тешко се миела мрежичката и бебето го пикало во уста па вадело, па мачкало по површините и пак во уста. ама она баш не ми е репер, па затоа сакам да чујам уште некој да сподели.
Јас од зегин зедов и ич не го користеше.Или незнаеше или стварно беше не функционално.Го гледаше и го фрлаше.
Ние го искористивме квалитетно, едно два месеци. Може одма со почеток на дохрана да се дава. Највеќе се мачкаше со бананата, ама ја обожаваше Во пакувањето одат две мрежички, а за да се измие полесно потребно е веднаш после користење да се измие мрежичката, или барем да се стави во вода да се покисне. Плус во аптека се продаваат и резервни мрежички за нив, но ние не стигнавме до таа фаза, ги искористивме само двете и после тоа прејдовме на директно ручкање во раче