[/QUOTE]="Quincy, post: 5548765, member: 100518"][]ATTACH=full]678315[/ATTACH] Види го прикачениот фајл 678316 Види го прикачениот фајл 678317 Види го прикачениот фајл 678318 Види го прикачениот фајл 678319 [/QUOTE] @Quincy Преубаво е се,ќе има дотерување! Може да ми кажеш од каде ги купи?
Терминот ми е 7ми мај, ако стигни синче побрзо, ќе го дотерам за Велигден, ако не, постпразнично. Вие поголеми сте, така?
Женски од каде ги купувате комплетчињата за од болница?? Купувате кутии или сами си комбинирате??? Каде има убави, интересни, не сакам многу да шетам со ситуацијава...
Iskreno ni za prvoto ni za Sega, ne kupiv kutii. Vnatre mi se bez veza nepotrebni raboti. Maramče edno kako potkosula, neznam ni jas so e, kapa, rakavici.
Јас купив од комплетите во кутија од Baby Shopp и искрено сум презадоволна, материјалот е прекрасен а и имаат интересни сетови. Еве јас овој сет го имам.
Ти благодарам, поубаво да си купете.Од фб ги нарачав јас, но и на инстаграм мислам дека примаат нарачки.
Ova mi se dopaga, preslatko e. Kapata, rakavičkite i bemkicata jas ne bi gi upotrebila, se ostanat e preubavo
Имаат и на фб. Еве, ништо повеќе од ова не ти треба за од болница, не ти треба цела кутија https://m.facebook.com/babyshoppmk/...06820152/?type=3&source=54&ref=content_filter
За со синко купив кутија памтам од стружанка, ама не се сеќавам дали све што имаше внатре искористив и воопшто каква беше.. Одамна беше затоа сега баш ги гледав и истово го помислив што го кажувате дека нема да ми биде потребно се....
Даааа И мене цел тој сет ми се бендиса, сакав да го купам за другарка. На крај се предомислив, купив она што ѝ треба Со здравје да си го користите!
Тила од капитол?? Утре планирам да шетам, треба за големиов да купувам, па викам полека полека да се опремувам по малку
0-3 e, јас од бт го зедов, продавници има во ск, бт и пп. Има многу избор на комплети и има мали (како овој јас што го зедов) и поголеми со плус боди/бенкиче, чорапчиња, ракавички и ќебенце.