="Quincy, post: 5548765, member: 100518"][]ATTACH=full]678315[/ATTACH] Види го прикачениот фајл 678316 Види го прикачениот фајл 678317 Види го прикачениот фајл 678318 Види го прикачениот фајл 678319 [/QUOTE] @Quincy Преубаво е се,ќе има дотерување! Може да ми кажеш од каде ги купи?[/QUOTE] Фала многу! Живеам Уса, овие последните ми се од Marshall's таму секогаш си наоѓам преубави работи и не можам да им одолеам ако видам нешто што ми се допаѓа
Мт се нервира од друга причина, како и секој маж. Ја се нервирам од шо се преубави а не можам да се дограбам до нив. Ќе почнеме да ти правиме нарачки да ни ги праќаш по дхл, само ти продолжи вака
Тоа ми е како кимоно за каратист и не знам зашто би го искористила. Инаку кај мене свеќи се запна закомплетче и Стружанка па Стружанка мене ич не ми се допаднаа особено квалитетот памукот не беше толку мек. Јас од заебанција нарачав од Baby Shopp, па помеки се и понежни. На крај ајде да не и го кршам атерот ајде отидовме у Амико ли како и да се вика и таму купивме едно има доста ствари, мекичко е и океу е по дезен. Ајде сега кога ќе ми ги донесе од перење и пеглање ќе ги сликнам стварчињата...
Само редам, прередувам, диплам и си се топам. До крај којзнае уште колку пати ќе ги отворам кесите. Се зголемува полека колекцијата на беби, со нетрпение чекам да се дотеруваме.
И јас ја имам,задоволна сум..исто и јас првиот месец не знам што би правела без неа,ми заврши многу работа.
Благодарение на вашите совети тука се решив за неа. Се изначитав мислења и мислам дека добра одлука донесов.