Да, супер се. Само мислам проблематични за облекување ќе бидат. Нема петлици, се шират но незнам дали ќе биде лесно за облекување.
Ја отворив странава вчера, разгледав, имаа некои работи што ми фатија око. Сабајле ја направив нарачката, потврдувам дека се многу услужливи, сега одвај чекам да стигне
Добронамерна забелешка.. При возење во кола, перничкава го прави транспортерот небезбеден. Консултирај ортопед, мислам истото ќе ти го каже. За седење по дома во транспортер не знам дали може да помине.
Ne go zemav za transporter nego za vo količka da ne lezi direkt, tvrdo ko daska e. Transporterot samo od sebe si ima kako podloga
Многу е меко ова за да лежи во количка, а и нерамно е целото. Го имам истово, но понекогаш, ептен ретко го ставам за седење во количка ако е поладно и не сум ставила зимска навлака на количката.
Баш Убавко е вака, но меко е и не е погодно особено за новороденче. Мене така ми стои. Имаше во TucTuc мислам без толку меко полнење. Нешто вака, но не сум ги видела во живо за да кажам какви се.
Многу се слатки комплетчињата, а и некако преефтини. Ова беше на некоја акција или? Пошто гледам дека сега ги нема 3 за 700, него си има секое цена.
И јас имам нарачано од овие комплетиве 3 за 700, сега се мислам пак да си нарачам Ако не ми купите вие се
И јас порачав од тие пижамите 3 за 700, ги чекам утре да стигнат. Навистина се многу услужливи. Единствено ме плаши да не се собере памукот во сушара. Еве ја нашата порачка.
Јас веќе неколку месеци гледам дека им се по таа цена, е сега дали е редовна или акција не знам. Ама ги има барај ги надолу во објавите