Кој број комплетчиња, боденца и шпикозни купувате за новороденче??? Најмалите, или тие после нив?? Јас купив неколку 0-3 ептен ми се гледаат мали, да ги исперам ако се соберат дали ќе ги облече?? Или таман си се?? Леле се сум заборавила од со синко..
Јас 0-1 и 0-3 имав купено за синко, тоа ти е 50ка и 56ка. Синко е 3200 г, таман му се 50ки, 56ките ептен големи..
Па јас мислам овие 0-3 се најмали, од нив почнува... 0-1 не сум видела.. Од зара порачав едни исто најмали ама тие од 1-3, не ми стигнале уште не знам колкави се... Утре планирам да одам да дозимам па стварно незнам какви, а нејкам ни да висат
Повели линкче US $2.75 35% Off | Baby Pacifier Clips Silicone Beads Wooden Ring Pacifier Chain Infant Nipple Appease Soother Chain Clips Dummy Holder Nipple Clip https://a.aliexpress.com/_mtJBAWn Силиконски се топчињата, освен што е преслатко е и квалитетно
Тие 0-3 многу зависи од каде се...имаме точни,имаме големи. Од Ваикики 0-1 земи си едно,две парчиња. Пишав и претходно,3780 е моево и тие му беа како големки малку,другиве би му виселе ептен. Еве веќе кнап му се ама за од болница и +2 недели не беше како во вреќи