@Maya12 се е совршено за пашето мамич. Дел од алиштата ни се повторуваат. Кажи ми од каде се алиштата на првите три слики?
Комплетот од втората слика е органски памук, го земав од Зегин.Преубав квалитет и не е прескап.Се мислам дали да и го облечам за излегување од болница
Мами белата кошула,белите фармерки и кошулата на втората слика од ваикики ама од палма мол од Тетово,многу поснабдено е,има поголем избор за машки и најважно најдов најмали броеви а алиштата од третата слика од венис од Рамстор
Мноогу ми е криво што нема да сум во можност да појдам. Сѐ ми е преубаво. Во бт во ваикики има кошулки, ама поголеми, никако не можам да најдам мали бројчиња, се едни исти алишта се вртат. Малото паше шмекер ќе биде. Одма Маја свекрвица ќе стани.
Да мами за машки многу потешко се наоѓаат мали бројчиња а да бидат интересни,јас бев во тетово до чарли за комода и случајно отидовме до палма мол и ептен се изненадив,се и сешто имаше.Хахахахха здравје сигурно во плодност ќе се посватам со некоја мами Туку мами не можам лп да ти пишам,ај пишу ми ти,со две три пет шест прашања да те изгњавам
Дааа, убаво е многу белото кошулче што го имаш земено, ама јас само овие ги најдов . Стварно Ваикики има многу помал избор за машки бебуши, за дамите сѐ е .