AliExpress За фоткање ќе ги биде Линкче US $2.69 23% Off | Fashion Baby Shorts Newborn Baby Bloomers Girls Pattern Shorts Toddler Trousers PP Pants https://a.aliexpress.com/_mKZpwUl
Стигнаа Благодариме на @marta993 , и се согласувам може на сите пратки од алиекспрес да ставаш линкови, секако ќе ти бараме. Преубави работи наоѓаш.
Втората вреќичка ја земав од Кали и е многу ефтина.Со попустот што го имаат овие два дена ми излезе 300 денари.Има и плави.Малку е подебелка, ама ќе се најде за на есен
Денес ја земав постелнината од Стружанка.Многу ми се допадна на изглед и неколку пати препрашав дали е 100%памук.И на постелнината си пишува дека е 100%памук, но дека полнењето е полиестер.И сега се нервирамШто мислите колку може да биде штетно за новороденче и дали да ја вратам?
Јас оставам по околу 10 цм. Се вртат ноќе, една нога горе една долу и треба да има барем 10. Јас на синко му ја продолжив. Нагоре се му е точна а долу кратка, нозете не може да ги исправи. Ја продолжив уште 10 цм. Како оди во висина а е слаб, може и на есен ке ја носи, ама уште ке ја продолжам.
Искрено не знам.Оваа на тила е многу поширока а од Кали многу потесна.Мислам дека би било подобро да е поширока.Оваа на Кали ја земав дека ептен добра цена и дека барем на почеток ќе се користи.
Од мое искуство ништо од ова не треба. Ти требаат 3 4 чаршафи со ластик. Оградициве ми делуваат небезбедни, нема како да ги потпикнеш. Перници и јорган не ти требаат. За бебе само вреќа. На почеток може и памучно кебе ама јорган ке го поклопи.
Земав и чаршави со ластик и вреќички.Исто и ќебенца памучни.За јорганот си мислев дека ќе ми се најде за понатаму.Е сега не знам што е паметно, може треба да ја заменам за нешто друго
Јас би ја заменила, џабе ке ти стои. Од искуство зборам а не се малку пари. 21 месец е синко и си спие во вреќа. Сега ги видов тие погоре, супер се. Земи си боди пижами поголеми броеви.