Дете треба да спие без чорапи, поздраво е така ако мислиш дека ќе му биде ладно стави го во вреќичка ама без чорапи.
Аии што убави работи има, ќе се оди Само уште не знам летна гардероба што бројче ќе носиме, после ќе нападнеме
Аиии ама се убави хеланките. Мислам се е преубаво ама хеланките ми оставија впечаток. Од каде се и шо бројче? И btw кај може да најдам хеланки за ептен бебе новороденче. Од тритекс земав едни ама само една боја имаа. А сакам да имам шо да и облечам на ноџињата ако застиди, да не е само на боди.
Извини сега видев дека не пишав кој број се, јас ги зедов од 0-3 месеци ќе се комбинираат со боденца ☺️☺️
Во Кали има акција. На првата слика се чаршафчиња за кревет, со ластик, по 113 ден ме фати едно и запакуваното е завеса за креветче. Јас веќе имам една, но ова поубава е, па си ја земав. На втората се пешкирчиња со капче и последната вреќичка.
Од Али Експрес ги нарачав, како меки гума/стиропор и ги ставаш на врата за да неможе да се затвори, недај боже прстињата да си ги фати бебче. Башка вчера си ги користеше и за чешање на непцата
Од Прилеп од локално бутиче, али искрено име не му знам, и јас незнаев дека воопшто постои, на излог го видов фустанчето
Добра работа за оваа страна на вратата. Моето си беше потпрено на врата ,а претходно прстињата ги ставил од другата страна кај шарките и се навали на врата...кога писна...ми идеше и мене со него да заплачам
Најубаво е долу да има како ногавици, зошто во текот на вртењето им се собира под нив вреќичката. Јас имав купено обична, сама и ставив ногавички