Ќебенцето е преубаво Баш пред 2 дена ги гледав, чекам да излитат овие што ги имам па да си нарачам вакво
@Bicka77 Навистина е преубаво и квалитетно. Се мислев дали да порачам, имам веќе едно потенко ќебенце,сакав да имам и подебелко и мило ми е, не згрешив
@stevemila Mybaby.mk , Babyshopp , hello baby mk ... Немам нарачувано од нив, но ги следам на инстаграм, а имаат и фб профили... Се наоѓаат интересни парченца облека за новороденчиња
Здраво мајки, пишав и во Столчиња за храбење ама изгледа не е толку активна па ајде и тука да прашам. Разгледував хранилки, па ме интересира дали некоја од вас ја има оваа хранилка и како сте задоволни од неа? Ви благодарам однапред
Гледај делот што е за меѓу нозете да не е фиксен на седлото туку да е на послужавникот, за да не му смета на бебенцето кога ќе порасне. Јас касно прочитав за ова ама на моето за среќа беше прицврстено со штрафчиња па го извадивме зошто онака не можеше да си седи убаво.
Сега гледам овде делот е фиксен изгледа за седлото.... Ќе треба на лице место да видам дали би можел да се извади или да барам други хранилки. Фала ти