Irence fala ti. Ne samo sto e uuubava mnogu e praakticna.Site drugi kapi zinko odma gi vadi a ovaa ne. Ne sum od Skopje,ako sakas ke kupam i da ti pratam.Samo 120 denari e.Taman podaaaza nova godina.
Od Internet mi e naracano. Od Primark ( young dimension) ima i za maski ubavi novogodisni. Da ne znaes koe da go odberes.
@iki26 испорачуваат ли *primark за Македонија? Колку му е испораката? Од UK сајтови само соASOS имам искуство
Ne, ne isporacuvaat. Jas naracav preku stranicata na fb- London obleka za deca i vozrasni. Ama extra kvalitet ima.
Ве читам овде дека така порачувате.. Немам фб јас.. Ќе видам опција да порачам во друга земја а од таму да ми донесат.. Така имам луѓе
Галапче многу е убава, ушите му се покриени со оваа капа. Не би сакала да те деранжирам, непријатно ми е (да излегуваш, пазариш, праќаш). Штом се понуди исто ко да си ми ја пратила
Со татичко направивме мал шопинг и купивме некое боди од венице купивме цуце на нук ни кажаа за почеток подобри биле латексот од силиконот шишенце купивме исто на нук термометарче за во вода ножички за ноктиња четка за миење шишенца... Бевме до пластичарска и најдовме преубави модели на колички со доста пристапни цени , некои од моделите ги имаше и по познатите продавници. Дали некој купувал таква опрема од кај пластичарите?
Мајкиниот денес го подновивме, една тетка од групава убаво не подновила за почеток па мама реши да купува за потоа, претежно сеза по 3 и 6 месеци. Бевме во Мега Фешн, има прекрасни и преефтини еаработи.
И едно маиче не ми собра с мора да го видите, прекрасно е. Малце едното е женско од маичињава ама не се познава, нели
Иначе мене ми се купени од Тетово, таму има многу повеќе избор и многу повеќе бројчиња, во Тетово го има во РеМол.