До здравје да се носи се, браво за другарката! Ја мислев само јас претерувам кога спремам подароци за бебе ама сега гледам имало по бетер и од мене
Смрт нема количката Година дена ја возиме,по сите годишни времиња,маста и ја извадивме. Од Локо кроко е околу 4000 и нешто,сега е на попуст инаку е над 5 илјади. Се спушта наслонот за спиење,ама не сум сигурна дали е за 0+,јас ја користам од 7-8 месеци.
@brm_brm од 0+ е баш ептен се спушта седиштето. Јас се искилавив со другата и решив одма да земам ваква. Разгледај ја на страната на Локо Кроко ја има или на јутуб како се склопува, се влече ко куферче, вака супер е , па за траење ќе видиме. Еве Софи вика маста и ја извадила
@jarec6 @Sofi.ja еј фала ви женски. Супер инфо е ова. Стварно немав идеја каква да гледам, кај и да читнам или отворам, се е над 18.000. Вака само плус корпа за транспорт да се докупи и комплет си.
Од пусти мерак одма ги ставив на перење, заборавив да ги сликнам ја подновивме беба со летна гардероба.
Jas gledav na aliekspres, niz sk tesko ke najdes, ama mozes da ispecatis bodi i da najdes suknicka so tul, mislam deka ke bide interesno i taka
Да, од пред 2 дена. Сега видов и јас на страната ги нема, само на фб страната им се објавени. Побарај ги на фб во објавите од пред 2 дена