Oд каде го земавте ранчето? Гледав во локо кроко јас и на една страна ммшоп ама неможам да се одлучам од каде
Od KidsLand mislam deka bese , mi se bese pojavilo kako reklama na fb i od tam go naracav, se otkopcuva i se pravi kako podloga za spienje na bebe plua mnohu e prakticno i ubavo a i ne bese nesto mn skapo 1700den ako ne se lazam go kupiv
Кога ги гледам сликите од мајки што се спремаат за бебе, ми се враќаат спомени кога се спремав и јас, убавина ми ја топли душава. Секој период од купувањата за детето има своја убавина, но според мене припремата за бебе е посебно нешто Се надевам дека ќе имам можност пак да поминам низ истото
И мене тој период ми е најубав и тие слики омилени. Срце ми греат. Затоа сега се купувам на ново и за ово бебе како луда. Едноставно тоа чувство кога се спремаш за нов член не се опишува. Затоа уживајте мајки во купувањето и немајте грижа на совест дека претерувате. За се што имате мерак купете си сега, после се намалуваат хормоните и нема така импулсивно да купувате.
Исто и јас... Имам скоро се од големиот, ама пусти мерак не ме пушта, си купувам и јас, мајка ми нон стоп ме кара, ама посилно е од мене
Аиии се е преубаво. Боди бенкиците која цена се? Пример за летно августовско бебе ќе треба боди/бодибенкици на долги или кратки. Како се облекуваат на почеток?