Се се преубаво Од каде шпихозните на Силви Стајл? Во неколку продавници ги барав ги нема. Од Битола беше мислам ти, или грешам
Тенкс мама. ❤️ Поклон од свека се, од бт се сигурно, да ја прашам од кај и се земени и ќе ти кажам. @DELFINA81 таа по препорака на феминките ми е. Треба колективен попуст од Ситник да добиеме.
@kukla21 сосема си во право Пред да се породам уште што неземав од козметика кога искочивме од болница ни рекоа сосема друго за користење бебе има ептен сува кожа и све си остана неотворено се мм користи за да не фрлам
Пред 1недела проверив,само едни најдов. Само на Силви стајл 56ка му се таман,друго се му виси на бебе Ај ќе видам сега на линкот, фала многу
Не сум знаела дека на Веледа е со цинк исто.Се што ќе прочитам се земам и после пак имам чувство дека нешто ќе фалиЌе почекам тогаш да видиме како ќе бидеФала ти најмногу.
Не претерувајте со козметика. За ќере од се што купив употребував само Веледа за капење и на фризи дерм крем со цинк оксид кој одма и помагаше. Еве 2 ипол години има уште од кремот го користиме истото пакување зошто е огромно и ретко се воспалува, а и помага од 1 мачкање. За бебе планирам сега само ова да земам. Ни павличеви, ни јекодерм, ни слични глупости како масла и лосиони. Ако има проблеми со кожата од после ќе купувам. Всушност се се докупува, не знам зошто да се прават залихи однапред.
Колку си во право. Се изнафрлав пари за да ми направи дерматит од една крема и после пак фрлај пари за да се оправиме.
Дали на оваа мислиш ако е оваа леле предобра е , син ми се вцрви доле и мал осип имаше , одма го среди за една ден . Првпат а земав и дефинитивно профолжувам само со неа.
Влошките при сликање ги загледав, ми изгледаат како отварани, а таму мислам беа ок....ваљда не ги чепкал никој
@Oneo ми рече дека од Тритекс на корзо дека ги зела шпикозните. Дали навистина Силви Стајл има во тритекс... Инаку ми текна, крши поштата има продавница кај шо држат производи на Силви Стајл.