Да, задоволна сум од дрвената конструкција и од подлогата Се договарате од кој материјал да биде изработена подлогата, исто така и кои животни да ги има
потврдувам за дрвената игрална, од 2м ја убивме од користење, од 4м па до сега само не е за без надзор дека се ротира и ги зграпчува страничните јажиња. планирам понатаму да ѝ стои во соба како штендер кај што ќе ѝ се закачени јакнички и други облеки, а чевлички испод.
I mene haha ama od preska samo ja prasibam nesto i sram mi bese da peasam za tepihot da ne ja zamaram , ama fala ti ti sto prasa
@Mia Fuentes @sikica7 Ви благодарам! Инаку тепихот ми е нарачан од Luna HOME на инстаграм Мислам дека се активни и на фб. Имаат преубави модели, слободно пишете им и ќе ви испратат сѐ што е достапно за нарачка
Фала, имам порачувано од таму милион пати ама не сум го видела, баш ќе чекам модели Со лесно на сите!
Aliexpress, повели линк € 7,67 50% Off | 2Pcs Vintage Baby Girl Clothes Set Summer Cotton Girls Floral Blouse Shirt Romper Dress Spring Newborn Baby Girl Clothes Outfits https://a.aliexpress.com/_mOaHaOp
Istite gi imam kupeno i jas od Tiny baby ti se taka? Mnogu se cute , jas poracav od 0-3 i epten se malecki duri se cudam dali ke mu se fatat zdravje koga ke se rodi
Тие се, од tiny baby. Јас имав порачано first sizе за почеток, ама ептен брзо ги одрасна, а преслатки се, добро е што си зела 0-3, тие малку поголеми се.
Исто и јас ги купив за синко, ептен се убави. Досега за ќерка ми сите бодиња и се од tiny baby, за синко се зафркнав за почеток купив тритекс и силви стајл, искрено врска нема тој квалитет со овие.
Силви Стајл боди немам ниедно. Тритекс материјалот преубав, ама нееластичен. Од ваикики имавме неколку од органски памук, преубави. Ама овие на џорџ се најубави дефинитивно. Барем од тие што сме пробале. И планирам само такви да му земам. Прееска ги пакував алиштата што веќе му се мали. Најкриво за боденцата ми беше, оти ми се преслатки. Му велам на мм одма на второ да одиме за да ги покористиме уште малку.