Значи има алтернатива, да не одам одма на второ. Кога ќе дојдам во ск, ќе ги пробам обавезно. Тие од мадркер ги земате, така?
Мајка,од каде порачувате/купувате на џорџ? Јас голем дел од алиштенцата што ги имам се на џорџ и бодиња и вреќички за спиење и комплетчиња,ама ми ги испраќа братучетка во Англија е таа.Сакам и др.да си докупам.Памукот е преубав.
Поубави ми се џорџ бодињата, подобар е материјалот според мене. @DELFINA81 Tiny baby shop на фб побарај ги.
€ 3,63 | 4Pcs/Set Lovely Baby Boys Girls Kids Jumpsuit Diaper Lengthen Extender Extension Solid Soft Jumpsuit Bodysuit Extender Не знам дали ќе ти го отвори, ама со тој опис може да го најдеш.
И јас ја имам игралнава но релативно брзо ми се расклати. Инаку доста ја искористивме уште од вториот месец ќерка по цел саат се заигруваше, јас закачував и плишани играчки да и биде шаренко.
Овие боденца на кратки што ги имам од џорџ убави ми се но некако дебел ми е материјалот. За овој период Картерс ми се поубави потенки. Да не има и од Џорџ некои потенки што се? Или ист е материјалот на сите?