Јас неколку комплета што имам земено, кратки долги сите се така подебелки во споредба со на Картерс едино планирам да земам и по тенки прерамчиња за летово, па се надевам тие потенки ќе бидат
Мислам немаат. Имам неколку комплети ама сите се дебелки и не се баш за ова време. Баш штета, бидејќи се предобри
Нема потенки, овај материјал е и на оние на долг и кус ракав. Дебелки се, имам потенки од тритекс ама пак овие ми се подобри.
Прашањево не е за тука ама ај. Вие што порачуваме од Али Експрес за колку време ви стигаат пратките? Порачав дрвен држач за цуцле и сега пишува дури 11 Септември ќе стигне, а јас си се надевав за 2 до 3 недели таман додека се породам.
Секоја пратка различно Но не се ослонувај на датумот кој го пишува. Тој датум е предвиден како последен рок пред да побараш рефундација на парите доколку не стаса на време пратката. Може да стаса и за 2-3 недели, но може да почекаш и повеќе. Со Алиекспрес никогаш не се знае
Мене мн брзо некои пратки, буквално за 2 недели, а некои за 1 месец, може и дека мн порачувам и оставам коментар, што знам. Мислам за 1 месец најкасно ќе ти стигнат