Здраво некој да знае страница на инстаграм за бебешки креветчиња/мрежа и релаксатори ќе ми треба за македонија па да нарачам преку карго, ко ќе додјам таму не сакам да се бркам по продавници.
Една многу фина тетка ни пратила многу фини нешта. Ништо не сум купила, само да се пофалам со слаткиве работички. Мислам дека облека нема ни да купувам, ваљда е доволно.
Кој нарачуваше од Зара, за колку време стигаат производите? Имаат попуст, па знам пишувавте овде за од таму нарачки
мене две нарачки ми стигнаа за 4 дена, други што пишуваа овде имаа чекано и до 2 недели, ама генерално мислам дека не би требало да доцнат од предвидениот период на достава.
Ќе се уфрлам во муабет, кај нас во Sport Vision и Buzz има вакви и други убави комплетчиња. - од искусни мама и дете Jordan зависници
Еве и јас ќе се уфрлам да имам земено шпихозни јас , има и бодиња ,се и сешто. Во сити мол има доста избор во спорт вижн кидс. Види и онлине што имаат .
Да, да, исто скроз. Го има во двете продавници како сет со чорапчиња и капче. Јас го купив истото пред да се роди синко. Еве и друг сет за 0-12м. https://www.buzzsneakers.com/MAK_mk/set/113469-jordan-jdn-jordan-milestone-bodysuit