Со оглед на тоа дека сеп. знае да биде мн топол, особено на почеток, кратки помали бројчиња, е веќе при крај на сеп ќе подзалади, и најдобро е боди по долги, и тенки пижамчиња или целосни шпихозни потенки. Според мене вака е доволно, е сега колку на број не знам, зависи од тебе.
Какви сандалчиња носат вашите малечки? Ние сме во фаза на проодување, но жешко е веќе за патики. Од ваше искуство дали да се отворени напред кај прстињата или затворени. Не знам да не му се лизга ноџето па ако се отворени да му излегува напред, а ако се затворени да не го болат прстињата. Ми се допаднаа овие на Reebok напред затворени ама меки, но немаше бројче од 21 почнуваа големи му се.
За бебе кое нрма пороодено треба да е и петата и прстите затворени, ние овие ги земавме многу ми се допаѓаат ептен се меки и еластични и влошката е рамна, отоврени се од страните по малку и материјалот е мрежест. Измери му го стапалото и додај 1цм за точната големина да ја добиеш. Не знам дали имаше од 19 или од 20 почнуваат овие се 21. А знам ни даваа помали да му пробаме.