Овие малце мрднати се со цени за два ромпери што прашав цена 1600ден , а ист таков еден е 9 или 10€ во Хм.
Odete u Triteks imate izbor na preubavi romperi, pamuk milina. Ke dadam pari za u Carters ili ne znam kade, za da oblečam ednas ili dva pati... Ne vredi.
Јас би рекла вајкики и плус и од тритекс се поевтини. Тритекс малце се швркнале со цените. Мајка ми земала прееска шпихозниве ама по мое скапички се за разлика од порано.
Тритекс само ако начекаш на попуст на пола па тогаш му се реални цените инаку се претерани а вајкики според мене е далеку поефтино по квалитетно и избор колку сакаш
Тоа викам и јас, сега се расправав со мајка ми за двава пара дала 720 ден. А материјалот е како растеглив. Јас од Рамстор начекав пижами и боденца на 50% така се исплати.
Бабите некогаш ги фаќа еуфорија јас така ги имам преценето па сите цени им се реални мајка ми е со образложение колку внуци ќе имам па зошто некогаш и поскапо да не купам
Истите плавите со слончето му ги купи сестра ми, се сложувам ептен растегливи, бројче како што носи, овие кај нозете се тегнат огромни. Еднаш само му ги облеков и толку. Не вредат за парите.
Ima i vo Waikiki da, ama odamna ne sum bila. Posledno koga bev za devojče novorodenče nemase nisto. Ne znam kako e vo Sk, ovde ne sekogas ima bas izbor. Ima edna prodavnica ovde vo Str, preubavi raboti ima, kompletčinja po 350,400,bodenca 150,200,utre posle pregled planiram do Triteks da odam ke vidam dali ke najdam nešto. Snaa mi iznakupila eden kup raboti, ama ke si dojdat kraj na Juli ili početok Avg, a jas ke sum porodena do togas, ama kupila bas mali raboti, se na kratki