https://www.amazon.com/Gaorui-Large...ds=basketball play yard&qid=1625722179&sr=8-2 @Iva Mitrevski се шалам за црвената боја, иначе е со голови и кош ама мене ми беше најважно само да не ми бега
Која димензија се стандард тетриве? Или колкави е најдобро да се има? И колку од прилика бројчено е пожелно да имаме? Имам еден топ материјал баш за тетра па да кажам на мајка да поруби дур е слободна
Вака малите т.е. нормални се обично или 70x70 или 80x80. Има и поголеми 120x120, а и сигурно и други димензии. Али вообичаено тие првите најмногу се користат
Јас пред да се породам имав купено 10, па после докупував, сега имам околу 25, многу ми се наоѓаат, при бањање ги користам како перниче у коритце, при хранење да не биде на моја кожа пошто се поти, за покривање, под главче во креветче и во количка, за забришување…. Маста им ја извадив, најкористени ми се од се што изнакупив
Слободно перај ги во перална. Полнежот на плетенката е памук, а на душекчето сунѓер. Види дали има патент на долниот дел за да го извадиш сунѓерот.