Ke moze li da mi predlozite gnezdo od kade da kupam?Tuka chitav deka podlogata treba da bide cvrsta.Neznam koi imaat takvi od ovie shto nudat na net ili pak niz prodavnicive kade da kupam,od kade imate vie kupeno i ste zadovolni.
Elo, топ се. Потврда шодлога, големи гнезда и за поголемо бебе, преубави шари. Околу 2000 и нешто се.
Дел од овие јас ги порачав од Ситник. Пиши им, услужливи се, ќе ти испратат слики од тоа што имаат. Трифантино.
Јас имам од merinos choice, до 3ти месец спиеше во него за дневните дремки. Сега ја користам плетенката како ограда во креветчето. Убава изработка, се на се задоволна сум ептен.
Моја беба ја обожава, а и мама исто ја ставам и по саат време е таму, мава, игра, шутира а мама у меѓувреме пере, пегла, готви итн
Тетра пелени се, 120 на 120 Нарачани од Алиекспрес US $4.99 | Organic Cotton Swaddle Blanket Flamingo Print Muslin Baby Blankets Infant Swaddle Towel For Newborns Baby Wrap Kids Bed Sheet https://a.aliexpress.com/_mNRErQx Повели линкче Ги исправ и испеглав, многу сум задоволна од квалитетот.. Дури помеки ми се од оние купени од Стружанка
H&m имаше 5 пара кратки панталончиња исти со 5 пара блузи на куси ракави.. 15 пара чорапи итн… многу ги сакам