До кога се користат подлогите/игрални (baby gym) за на под? Бебе има 4 месеци сакав сега да земам, но да не е касно и џабе да купувам.
Ја не би купила, ќе почне бебе да се превраќа и да си мртка по земја и нема да му е интересно, ова кажувам за моево како направи. До 6 месеци некако траеше на игралната, после ќе се мрдне лево десно, ќе заглави во обрачите почна да се нервира и ја тргнав.
Јас од кога се роди бебето користам сунгер ама од кога подпораснс реков ќе купам демек како попрактична. Еднаш ја наместив на корито и пак си се вратив на сунгеро. Воопшто не ми беше практична џабе фрлени пари според мене
Јас прво корстев пластичен адаптер, потоа мрежа и многу попрактично ми беше со мрежата. Бебево е мн активно, па од пластичниот адаптер се лизгаше, а со мрежата не. Многу побезбедно и попрактично, особено од кога нарасна. На почеток додека беше мало, го држев на една рака и така го бањав. Мрежата негде од 4,5 месеци почнав.
А сунѓерот го ставаш во корито, така? Се мислам и јас да земам сунѓерче, само корито ми се чини премногу тврдо.
Се слагам со Канела. Моево сега на 6 месеци се врти у круг и мал и е џимот. Ќе се заглави у некоја положба и цивка од што и е тесно. Купи си голема или подлога за на под и играјте си со играчки разни или поголема игрална.