Преубави работи Од каде ? Имаме добиено поклон со ваква етикета, преубав материјал, ама незнам од каде е купен.
Ааа, не биле од Мк. А и тие што ни го поклонија живеат во Германија. Другите работи беа од Ваикики што ни ги донесија, па си реков и ова да не е од Мк.
Фала женски. Првиот комплет е од локален бутик нонстоп што сите ме прашуваат, Смајли од Неготино, а фустанчето е од Ваикики.
Ај баш ќе го посетам сега, ќе одам натаму,минатиот пат немаше вакви убави моделчиња или немаше бројче за мојава
Stvarno C&A preubavi raboti imaat, i top kvalitet, pamukot e milina. Na 90 stepeni gi peram so godini, nema mrdnato. Ne znam sto da im recam na rodninive od C&A da mi donesat, idat naredna nedela. Nekoj predlog majki da ne imate (bebe 2 mes/sinko 5 god)?
Не би требало да може мислам. Едит: Сега проверив Србија има C&A. Ама нема достава до Мк. Ти да си ја наполниш корпата онлајн до адреса на роднините од Македонија па за плаќање како сакате. Ако внесеш е маил адреса за да ти стигаат известувања добиваш 10% попуст на нарачката, ако порачаш за 70 евра од артиклите што се на попуст добиваш 20% попуст со еден код и наместо 70 плаќаш 56 евра.