И нас ни стигна подлогата од лотус м. Преубава е! Со две лица, мек материјал како сунѓераста. Преубава! одма ја прочитавме и многу ни се допадна
Да тетри се подебелки од обичните...кај акцесоари за бебешка опрема во "останато" на стр. 2 ги има,еве линкче https://www.babyshop.mk/mk/ostanato
Леле мојава не знаеш што и прави,и ја ставив во раче мислам ќе ја изедеше баш не очекував иначе и мојата почна да си го бута рачето...се надевам Софи ќе и биде замена
Јас мислев малечка е за да и дадам друго, но ајде ќе ја купиме и ние Софи, можеби ќе ги замениме рачињата
Ја мислев Софи е рано за него 3+сме ама читајки ве викам ај да пробам Од се се гади а Софи ја збута одма во уста
550 денари од Лотус М. Вчера ја нарачав денес ми стигна. Ептен брзо. И ние деновиве Софи ќе ја купиме
Се собравме група на мајки што се само исти работи купуваме @KonstantinaM ако не грешам, ти имаше објавено едно гнездо со алишта спакувано за бебе. Гнездото ми остана во сеќавање. Дали знаеш од каде е купено? Ако не беше ти, се извинувам.