@Oneo не беше моето гнездо,мислам на ова гнездо мислиш ? Инаку јас имам од Ситник види ги многу се убави.
Ее таман работа нема потреба од извинување,гледаш будно пратиме кој што купил и идеме како први тако други
Мм доаѓа денес вика ааајде од кај сеа ова. Викам на форум купија неколку членки и ја пофалија. И вика ааа и ти брзо брзо покуса да не си шо ќе биде следно? Се изнасмеав
Од кога ја давате софи?? Мојот рацете ги бутка ќе ги изеде, до лакт ги става, 1+++ е викам рано е за софи?
Јас сум ептен задоволна од ранецот од Ваикики, само полнам и мкнам, се ми собира. Не сум поминала скоро да видам дали има.
Последно кога сум побарала немало, само еднаш ги видов во Битола, но тоа пред 2 години отприлика. Доколку некој види некаде нека ми пише, фала
Kakov e toj ranec sto go zborite, nesto slicno na ova? Podobro li e od bebeska torba? Nie imame dve torbi edna od bolnica drugata komplet so kolickata idese pa koga ideme negde vo ednata pampersi alista a vo drugata voda ad i sisinja
Да во тој стил, нема врска дека е подобро, битно во нешто да се спакуваат работите од детето. Јас немав обична бебешка торба, имав слична на овие како ранче, но сакам да ја сменам дека одвнатре веќе почна да се распаѓа .