Јас мами имав нарачано прво 7 бодиња по кратки бројче 0-3. Толку многу ми се бендиса, преубав е и многу мек памукот. Па сега за есен и зима си нарачав уште 7 за одоздола и 5 шпикозни за спиење, и тие се пре преубави! Ги утепав од перење не мрднаа. Мојата е 3 месеци и уште еве и се точни, ама мојава е поситна. Тука имам прочитано дека се као помали брочињата. Најубаво да им пишеш колкаво е бебчето и ќе ти кажат најсоодветен број. Многу се услужливи и брзо стигаат. Ич да не му ја мислиш, да си нарачаш
И јас сакав да те прашам за бројчиња како нарачуваш, бидејќи имам читано као демек помали биле... ние веќе од пред една недела може и повеќе почнавме да носиме 3-6 во должина растиме со брзина на светлината хаха, а широки и се малку али мораме оти па др не не запетлуваат
Исто и мојот. До грклан ги става и после повраќа. Ама мојов не држи уште, затоа не сум ја земала. Кога почнува да држи со рачињата?
Ако е подолга 6-9 да си земиш. Уствари најпаметно е да ги прашаш, ќе те услужат. Син ми 9-12 му се кнап.
Ете тие сме и ја седам и ја држам. Денес укапира дека не е цуцла и сеа ја гризе, си ги чешка непцата. Ама ја држам
Колку кила е твоетo мама? Моето бодињава 0-3 уште си ги носи еве 2 мес е, сега чекам да ми стигнат блузички и панталони 3-6 Нарачав по логика дека бодињава уште се точни помаливе. Сеа ме замисли со муабетов
Се знае дека исти се хааххах.. Овај цица уште, тегне кутриот Јас на подлогата што лежи му ја ставив да виси, ама му бега и се нервира и ја држам
Мојот исто како на IRBBB носи 6-9м. Има 3м. а 7кг. Многу се услужливи од тајни бејби, кажуваат според кг која големина би одговарала
Ако ти е за споредба со мене, ко шо кажав поситна е мојата, 3 месеци е пред 2 недели на контрола беше 4640г и 59цм. Бодиња 0-3 уште ја собираат ама веќе онака кнап ептен точни.
Ситно е да. Незнам точно не е мерен Сега ама пред една недела беше 4370. Ваљда ќе му бидат ок 3-6. По долги земав за есенва затоа ми е
Да и јас мислев 6-9, зашто ако уште има нецели 3 месеци ама сега е веќе 6кг Ќе ги прашам обавезно секако за секој случај
Од tiny baby гледам имаат first size до 4.1 кг, тоа е всушност од 0-3? Ние сме скоро 2 месеци и скоро 4 кг...шо бројка да земам за боди по долги? Тенок памук е? А од sunny страната исти поризводи и квалитет се ?
Не. Прво иде first size па д 0-3. За 4 кила мислам 0-3 ќе ти бидат таман. Син ми е скоро 4 ипол и му се точни. Памукот не е многу тенок, многу е убав квалитетот. Од sunny страната носат од George да.
Таман ти се од 3-6. Подобро полабави отколку да го стегаат. Сепак 2мес е, не е 2 недели. И јас сега по муабетиве што ве читам ќе ги ѕирнам tiny baby shop така се на fb?