Јас ги Нарачав од Облека за возрасни и деца, на tiny baby има само боди и шпикозни, ваму има повеќе избор јас Нарачав 5 блузички по долги комплет и 2 пара долни исто комплет. Само се чека можда 3 недели
Дааа, јас првиот пат му пишувам да нарачам, незнаев дека се од пп хаха Ама сега зато секој ден ќе му одам в бутик
Ааа незнаев мила епа ако знаеш кај е сендвичарата Каспер, во истата уличка, наспроти само од другата страна т.е малку подоле после 2,3 дуќани незнам колку ме разбра ама тоа е хахахах Како бе Кити? Не е од Битола? А знам дека ја меркате за снашка хахаха
Тост од каспер, па ход дог од каспер, па печен од каспер.. Се имам дупнато од јадење, шо вика @Oneo 10 кила плус од таму ми се (дури го пишувам ова ми текна на пирошката од алфа и ќе си умрам за јадење ). Фала Натче, убаво те сфатив. Ќе го нападниме бутиков, а после можи фемина собир да правиме-мајки и бебки @KittyCat:) од Прилеп е, по свекрвата се познава (кити се зезам ).
Епа прво одиме да испазариме значи па после фемина собир во Каспер на еден тост Во среда ќе имале нова роба, почекајте па ќе навалиме
И јас би на тост во Каспер ама и на ќебапчиња во ресторанчето карши дом на колтурата, не ми текнува како се викаше
Јас на 2 месеци му земав од 3-6 , ги поносевме 3 недели и ни беа веќе мали. Воопшто не се тегнат во должина, јас не би земала пак.