Леле јас колку нови работи изназедов/изнадобив ништо не ви сум сликала. Ај денојве. Бутикот стварно реклама си доби, треба попуст на Натее да и дадат. Убаво објасни да, карши Дива парфимерија (истото Чоше) од каспер шо е до Чоше хахахха ме разбравтеее Тукуу јас денеска еден бутик што открив, имаат 50% до крај на месец, babycebtar во Скопје, се е organic cotton, преубави работи и играчки. Ќе ви сликам што зедов
Тие што биле Прилеп разбраа како им објаснивме хахаха Ајде сликни да видиме, сега на друг бутик да се префрлиме
Навистина преубави работи има, направив и јас нарачка на страната. Не кажувајте повеќе за попусти, ќе банкротираме
На две парчиња 20%, на три 30% итн до 50%. Е сега јас пошто наеднаш зедов неколку и девојката ми рече да знаете имате 50% на сите обувки и текстил. Ауу викам супер. А ни на вратата не им пишува дека има %. Да влезеш нема шанси со едно две работи да излезеш. Гледам и јас не им го пишува попустот, но имаат утре пак ќе одам, ако треба за некоја да видам/сликам кажете инаку цели 2 месеци имаат попуст
Во кошничката пресметува. Како што пиша Lili4e, за 2 работи 20%, за 3 работи 30%... над 5 работи 50% е максимум.