Не знаев кај да прашам па ај викам тука . Има ли некој вреќичка за спиење од бебе хоум и како сте задоволни? Гледам сега им се на попуст ама па пишува дека се one size и тоа ме буни малце
Супер цена имаат со попустов, сега ме замисли, да си купам со време хаха Инаку најдов од инстаграм девојка која баш ги фали вреќиве.. Еве што има пишано.. И навистина многу меко и пријатно изгледаат, иако сега на 4-5 месеци ќе ѝ биде големка, ќе си ја изнаноси понатаму..Дефинитивно поисплатливо е да се земе универзална.. Башка имаат многу убави дезени
I jas sakav za vrteleshkive da prasam, ne znam so sto da ja zanimavam po cel den. Maz mi veli: so prajs zeno cel den doma, jas da sum na tvoe mesto ke se mrdnam? Ne be mu vikam, super mi e, bas si uzivam so bebe, golemiot vo gradinka e sega da imam mnogu slobodno vreme, hobi, ruceci, trakatancii ne, nemam do tolku tuku za vrteleshkive, stvarno dali da se zemaat, za nad krevetce se ili moze vo raka da si ja drzi i da ja gleda? Jas nemam nad krevetce, samo na podlogata za na pod sto mi e, ama ako recete vie da se zeme-ke zememe.
И јас да прашам дали некој ја има оваа пиано подлога и дали бебињата ја сакаат и од кој месец е најдобро да почне да се користи?
Oд Baby gab na инстаграм..има убави работи многу.Страна не можам да пратам ,немам јас инстраграм,преку една братучетка го нарачав.
Јас ја имам, ни ја дадоа ама мојава ич не ја сака, ја користиме од 3месеци, ја легнувам на неа ама материјалот на подлогата е никаков, лизгав и мала е некако, мојава е веќе 65цм долга а има 4 месеци и не ја собира веќе, тесна и е, плус тоа закачените играчки безвезни, огледалото ко целофан да залепиле, единствено пијаното со ноџиња што го удира и музика и пуштам од него мада вака поставено ко што е на неколку пати си го заглави ноџето под него и се нервира.
На мојава интересна и е 10 минути макс. Ама па и за се друго е така. Мене ми помага пошо моево бебе сака цело време да го анимираш дур е будно Јас имам пијано и многу си го сака. Од месец дена почнав да ја ставам ама тогаш уште не разбираше шо се дешава. Сега на 3 само ги гледа тие горе, им се смешка, писка, мрда со нозете си пушта музика. Вреди да се земе дефинитивно а и не зафаќа многу место
Ni stigna narackata od babycenter, za zal samo od ova imase brojce za nas, sve bese isprodadeno haha, naracano vo ponedelnik popladne a eve pred saat vreme stigna, ekspresna dostava. Mene materijalot mnogu mi se svigja, mekicki se odlicni. Naskoro ke ima i nova kolekcija esen zima, im pisav na insta i mi kazaa da ocekuvame
На огледалото има заштитна фолија ,извади ја. Јас ставав тетра врз подлогата па го легнував. Играчките му ги давав во рака си играше