Во темно ти спие бебето? Алал да ти е. Јас пак кога ќе отворам очи ако не ја видам што прави, како е свртена не можам, навика. Мене со син ми 6 год. ми светеше ламба, одма продолжив со ќере. Сега да ја гасам, јас ќе се плашам
Да да. Од првиот ден дома у темница скроз. Ја не можам у светло да спијам, па си ја научив и неа . Многу убави работи, со здравје да се носат
Е и мене ќе ме нервира чим трепка, фала ти мила, ќе побарам и јас негде такво мало лампиче на тач за да брка работа за доење
Досадна сум, само се карам со мм ама не можам да одолеам. Денес пак нарачував online пошо вчера не им беше изложена цела роба. И во waikiki c.mall бев, донеле зимска роба, среќа немаше гужва и на раат да си разгледаш, има преубави работи (какви елеци има ) ама добивав попреку погледи па не купив ништо за цуци, само подароци за повојница.
Ние ја имаме оваа од Пики. Со многу музики и проектор. Еве нешто за есенва. Ич немам навика да сликам, а и не ме бива многу.
И ние ја имаме вртелешкава уште од големкото ама сега нема шанси од него да стои ма креветче. Ја тегне ја расмонтира
Во Џамбо има такви ламбички, е сега не е на тач ама како со вртење се уклучува и со тоа се подесува интензитетот на светлина. И ние спиеме во темно, за подготовка на млеко гп користам него, претходно за доење. Немам слика да ти го покажам, си го заборавив на одмор. Треба да си купам, да не се мачам со мобилниов Стојат кај батериите пред брза каса, ова во Скопје. Ефтинко беше знам, а брка мн работа.
Сега те читам...за адидасот ако прашуваш т.е сите излегуваа на 50% од реалната цена на сајтот(ако нарачаш над 5 производи) адидасот 850 денари излегоа,ама попустот беше до средата.
Ja bebdisa vrteleskata? Kako projector e vaka, na tavan vo temnica so zvezdi? Jas denes barav vo jumbo, samo muzicka imase, mnogu malku trakatancii na nea. Lamba toa kako projector nemase, vo krsh vlegov imase ubavi ama nad 2.000 bea. Ne zedov. A bas vecerva ke mi se najdese takvo nesto, mnogu placliva mi bese
Да да многу е убава,има 3 варијанти на светлина плава,зелена и плаво зелена...ја бендиса прееска баш ја легнав мислам дека светлово и играчките и прават повеќе мерак од колку музиката...добро е што може само да свети без да врти и свири па навечер може да се остава ,за 700 денари топ. Еве вечерва како ќе спиеме под звездено небо
Никогаш не се мали за читање. Јас на син ми му читав дур бев бремена, и после од ко се роди. Прозборе на година и нешто, со цели реченици на година и 8м. Професионална деформација ми е може, ама читаме и пееме од утроба На второво, од друга страна, дур е кај мама во меше му читаме и пееме (т.е. со батко читаме и пееме) ама и свириме, плачеме, викаме и се смееме. Баш ме интересира што од ова ќе фати корен кај бебе Инаку, нема рано за читање на бебе