Јас го имам цел бејби центар купено, искрено презадоволна сум. Прво перење на 30 ги пуштив и не ги ставив во сушара, после нормално перам на 60 и не е мрднато ништо. Фирмава cool club и порано сум ја земала од Хрватска, еве уште облакам на второ дете како нови се. Веројатно се е индивидуално. Како што мене од Тритекс ништо што не ми е погодено.
Незнам зошто само јас ги измрчев, ама ова со дуксеров ме изнервира, стварно од вајкики имам земано поубави дуксери за 500 ден редовна цена. Инаку и јас исправ изпеглав се, не се мрднати, јас немав земено бодиња, само маички, Хеланки, фустанчиња и фамозниот дукс. Патиките стандард. Би ги купила пак по цениве, ако се на полна цена не. Во секој случај повеќе ме лути што без контрола натрупав работи по куси за следното лето, а за зимава ништо не им купив
За цената на пола се сосем океј. За реалната не се. 1000 ден за дукс, не вреди. Да , мекани се , ама ништо специјално.
Ама солидно шетање ќе биди имаш два вида едниот е 12 000 другиот 14илј. Јас на решетка си готвам на пареа