Стварно преубав е. Со здравје да си го носите. Бројчето како е? Не е нешо мал калап? Ќе си нарачаме и ние обавезно. Се е пре преубаво. него од каде чорапите на втората слика?
Која големина зедовте? Ние сега сне 7м се двоумам која големина да земам. Си носиме алишта за месеците ама ме буни и во зима повејке облечено и скафандер плус да не е малечко од 9до12. Сподели искуство
Pred mesec dena imavme 7300, ovoj mesec ne sme se merele. Ne i go probav ne mi e peren, ama od oko ako ja staam sea u nego ke pliva
Преубаво сѐ е мама, со здравје да си носи Мартин. И зајчето преслатко, Јован се вљуби во пчелата. Кажи ми како се зара со величини за буцковците наши? За колку време ти стигнаа?
Фала Јас слончето го сакав ама во најблискиот Зегин имаше само зајче. Мартин ушите ми ги клава во уста хаха.. Не ги порачав онлајн, од продавницата ми ги купи другарка. Јас си избрав онлајн и пратив слики. За сигурно да му чинат земав големини 9-12м и 18-24м. Не ми се перени да му ги пробам, ама вака од око, кошулите ќе му се големки, тренерките и блузата точни. Многу се нервирам со алиштава, скоро се носи само по 2 пати најмногу и мали му се. Не можам да докупам хаха..
Ќе се уфрлам во муабетов али не си единствена хахах и јас се нервирам со алиштава, максимум 2 недели ги носи едни исти и толку шпикозни купени пред 2 недели веќе не ја запетлуваат, т.е ја запетлуваат ама кога се тегни се откопчуваат хахаха Мм само вика секој ден купуваш, па реков што да правам кога нема што да и ставам да носи