Lele mori majko, sto od sto poubavo. Od kaj vi se? Nie deneska zemavme nesto kako toplinki, ama mekicki se celi, nemaat gjon... Navaka nataka so dubakot, na plocki seta vo kujna, a onie corapi so gumicka mu se soblakaat, ovie se super! Baska 190den gi nacekav haha
Хаха е да убави, ама и квалитетни ми стојат. Си ги нарачавме од Германија, баба беше на гости па направи и мал шопинг за нас Речиси сите се од H&M, Zara и Primark.
@mariz од каде ги зема топлинчињата, баш вакви ми требаа за во градинка. И дали имаше за девојки, манекенки
Го фативме попустот, ама едвај најдовме бројчиња. Пола од стварите што ги сакав ги немаше во Рамстор. Е тие беа розеви и лилакови, да не речете пак само плаво купуваш.
Бодињата се од Primark од Германија, мислам дека може да се нарачаат и тука од таа страната Облека за деца и возрасни - Лондон. Едит: само бајаги провизија наплаќаат како што разбрав.
Ден за сликање Дел од работите ние си ги купивме, дел се подароци, сето ова од последниов месец. Кога ги гледам хеланкине со патенти и кожни детали сфаќам дека ни треба и тема "што последно купивме за детето" но ајде, до 2 години ќе ја рачунам тука, после тоа отварам нова тема (освен ако некој друг не отвори ).
Подарок од Србија...нивно производство. Србите изненадуваат со доста квалитетен текстил со штосни дизајни, не е прв пат да добиеме нешто нивно. Штета што ги нема и кај нас...или може ги има ама јас незнам. Кај нас само турско
Jas vo tetovo imam zemano srpski tekstil od firmata Hajdi ( ne znam dali e marka)i navistina imaat ubav i mek pamuk,a i ne se skapi.