Ги има и во продавниците за играчки Galaxy (така мислам дека се викаат). Ги има во Бутел, Автокоманда, Маџари, мислам и во Бисер дека има. 650ден се
Јас немам искуство со скафандер па сакам да ве прашам да земам од 3 до 6 месеци,а бебе ми е 2 месеци има 7кг па дали ке и биде точен за целава сезона. Дали ке го искористиме до февруар месец тогаш полни 6 месеци.
Јас вакво користев лани зимата кога излегувавме за во транспортерот, таман беше убаво запетлано и завиткано. За дома мн топло држеше и не го користев.
Ако сакаш цела сезона земи си 6-9. Крупен ти е бебуш, сигурно алишта веќе носи 3-6. Многу е несигурно вака да се вози бебе во ранспортер. Каишите не ги гледам а велиш кебе е значи не е врзано.
Моето е 4 месеци и е 8кг, 64цм Му земав 9-12 скафандер Малку му е голем ама бар да го носи до февруар
Ова е многу несигурно и небезбедно , ни е врзано ни правилна положба. Бебето од ќебето е ептен горе. Скафандер , каиши врзани , ќебенце некое врз него ( во зависнот каков е скафандерот ) или прекривка зимска за транспортер што се става. Јас имам и на корпа и на транспортер. Заштита скрос , наслон спуштен , прекривка и топ е.
Ние од 3-6 месеци го добивме на подарок,не можам да го заменам бил купен од странсво. Колку можеме ке го носиме.
Kade moze da najdam i jas vakvo ,bebe mi e skoro dva meseca staro i sitno e pa ne znam veke sto brojce da zemam/baram.Se utepav od baranje prasuvanje nema nikade,online da naracam ako mozr da mi dades link od fb od kade go imas naracano.i sto brojce ti e ova.Imam doma skafander suskaven ama od 3 do 6 meseca pliva vo nego, isto vakvo slicno imam isto od 3 do 6 se mu e golemo.Ae te molam help Preubavo e ova i tamn mislam deka topli za setanje sega za ova vreme bas,vakvo mi trrba definitivno
Да не е врзано, не шетавме кој знае колку се беше излегување со потреба и кратко, секако ја возев претпазливо. Ова беше како идеја, како јас го употребував, секако секој со своите ставови и потреби ќе си постапува.
Скафандер за некоку излегувања што ги имавме бе гледав дека имам потреба да купувам, беше мн ладно и ковид па не ни излегував.За тие неколку излегувања ова ми беше топ.Ова беше како идеја, како јас го употребував, секакосекој со своите ставови и потреби ќе си постапува.